Met een sportblessure toch fit blijven? Kom naar Fysiotherapie de Hoogh
Beweeg en voel je vrij

Het enthousiaste team van Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum

Een goede band met je fysiotherapeut is wel zo fijn. Zowel bij sportfysiotherapie als bij bedrijvenfysiotherapie en andere soorten fysiotherapie moet je op elkaar kunnen bouwen. Wij stellen ons hier aan je voor, dan heb je vast een beeld van wat wij doen.

Carel Boonen

BIG-nummer: 39033209104

Carel is naast algemeen Fysiotherapeut een aantal jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut van het Nederlands Cricketelftal. Hij begeleidt de studenten van de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie ‘Thim van der Laan’. Zij lopen daar dan stage.
Medical taping

Hans Hofman

Big-nummer: 40933891304

Naast algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum is
Hans M.Sc. Sportfysiotherapie. Hij heeft in de afgelopen jaren meerdere Nederlandse toppers en subtoppers onder behandeling gehad. Naast sportrevalidatie en -fysiotherapie is hij ook zeer geïnteresseerd in het kaakgewricht. Hans is al vele jaren docent, stagedocent en teamleider op de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie ‘Thim” in Nieuwegein. Hij heeft verder uitgebreide ervaring met bedrijfsfysiotherapie

Carine Raven

Carine werkt sinds juli 1987 als oefentherapeut. Haar specialisaties zijn de wervelkolom en daarbij behorende rugklachten. Houdings- en bewegingsgewoonten spelen in haar werk een belangrijke rol. Daarnaast heeft Carine veel ervaring met het behandelen van spanningsklachten en hyperventilatie.