BLIJF IN BEWEGING MET DE SPORTFYSIOTHERAPIE EN SPORTREVALIDATIE VAN FYSIOTHERAPIE DE HOOGH

Sportfysiotherapie

Mensen die intensief sporten moeten extra voorzichtig zijn. Dat betekent niet dat u zichzelf moet beperken. U mag best tot het uiterste gaan, het is alleen wel belangrijk om te weten waar dat uiterste precies ligt. Daar kan Fysiotherapie de Hoogh bij helpen. Heeft u toch een blessure opgelopen? Onze NVFS sportfysiotherapeuten zullen er alles aan doen zodat u zo snel mogelijk herstelt van uw blessure.

SPORTFYSIOTHERAPIE

Begeleiding & advies

Sportfysiotherapie is voor iedereen. Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum begeleidt zowel beginnende als ervaren sporters in het bereiken van hun fysieke doelen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent of een handicap hebt. We kijken naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen.

VOOR BEGINNERS

de juiste activiteit, het juiste tempo

Eén van de dingen waar een sportfysiotherapeut bij kan helpen, is het kiezen van een sport die bij u past. Is het lang geleden dat u heeft gesport? Dan is het beter om niet meteen een marathon te gaan lopen. Bij sommige sporten is het goed om van te voren wat extra training te doen ter versterking van uw spieren. De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie de Hoogh helpen u op een verantwoorde manier te sporten.

VOOR GEVORDERDEN

haal eruit wat erin zit

Fanatieke sporters doen er alles aan om beter te worden, snel nieuwe dingen te leren en zichzelf fysiek zoveel mogelijk uit te dagen. Als erkende sportfysiotherapeuten helpen wij u bij het optimaliseren van uw trainingsschema. We kijken samen of u te hard of juist te rustig sport. Ook geven we advies over sportkleding en het behandelen van blessures. Eventueel verwijzen we u door naar een diëtist.