FYSIOTHERAPIE DE HOOGH

Over ons

Al bijna 30 jaar runnen Carel Boonen Hans Hofman fysiotherapiepraktijk de Hoogh op de Pieter de Hooghlaan 17 in Hilversum. Met persoonlijke aandacht en hun expertise van verschillende soorten fysiotherapie zetten zij zich volop voor hun patiënten in.

OVER ONS

Het team

Een goede band met uw fysiotherapeut is wel zo fijn. Persoonlijk contact staat bij ons om die reden hoog in het vaandel. We stellen ons alvast graag aan u voor.

HET TEAM

Carel Boonen

BIG-nummer: 39033209104

Carel is naast algemeen fysiotherapeut een aantal jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut van het Nederlands Cricketelftal. Hij begeleidt de studenten van THIM de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie.

HET TEAM

Hans Hofman

Big-nummer: 40933891304

Naast algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie de Hoogh is Hans M.Sc. Sportfysiotherapie. Hij heeft in de afgelopen jaren meerdere Nederlandse toppers en subtoppers onder behandeling gehad. Naast sportrevalidatie en -fysiotherapie is hij ook zeer geïnteresseerd in kaakgewrichtsklachten. Hans is al vele jaren docent, stagedocent en teamleider op de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie ‘THIM” in Nieuwegein. Hij heeft daarnaast uitgebreide ervaring met bedrijfsfysiotherapie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact

Heeft u klachten waar u vanaf wilt komen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Naar contact