VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Fysiotherapie kan u van blijvende klachten afhelpen of voorkomen dat bepaalde klachten terugkeren. Omdat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars worden de meeste behandelingen, bij een aanvullende verzekering, vergoed.

FYSIOTHERAPIE

Rugklachten

Rugklachten zijn erg vervelend maar komen helaas vaak voor. De klachten kunnen ontstaan door verschillende factoren. Hoe we uw klachten het best kunnen behandelen is afhankelijk van de oorzaak. Fysiotherapie de Hoogh is gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten en helpt u graag bij het verhelpen of verminderen van uw klachten.

FYSIOTHERAPIE

Schouderklachten

De schouder is het meest bewegelijke deel van uw lichaam. Een complex gewricht met talloze pezen en spieren die de schouder zijn stabiliteit geven. Wanneer dit niet soepel verloopt kunnen klachten ontstaan. Gelukkig is hier door middel van een juiste diagnose en fysiotherapiebehandeling iets aan te doen.

FYSIOTHERAPIE

Actrose

Artrose is een vorm van reuma waarbij het kraakbeen steeds dunner wordt. Het kan in alle gewrichten voorkomen en zorgt voor pijn. Fysiotherapie kan u helpen om op een verantwoorde manier te (blijven) bewegen en de pijn te verminderen.

FYSIOTHERAPIE

Nekklachten

Heeft u nekklachten? Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u graag zo snel mogelijk van uw klachten af. Er zijn verschillende soorten nekklachten en daardoor ook verschillende oorzaken. Afhankelijk van uw klachten bepaalt de fysiotherapeut welke vorm van fysiotherapie u het beste kan helpen bij de behandeling van uw klachten.

FYSIOTHERAPIE

Voorkomen is beter dan genezen

Om problemen te voorkomen is het belangrijk dat u zich bewust leert te zijn van uw lichaamshouding, ademhaling en de signalen die uw lichaam geeft. Spierkracht en flexibiliteit spelen ook een belangrijke rol. Wanneer u deze op een beheerste manier traint, krijgt u meer bewegingsvrijheid en kunt u fysiek meer aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact

Heeft u klachten waar u vanaf wilt komen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Naar contact