Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Hilversum? Of het nu gaat om herstel bij een blessure, revalidatie na een operatie of overbelasting van een gewricht: bij Fysiotherapie de Hoogh bent u in goede handen. De praktijk is gevestigd in Hilversum en goed bereikbaar. Lukt het niet om naar de praktijk te komen? Dan komt de fysiotherapeut bij u thuis langs voor de behandeling.

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Van rugklachten tot reuma of een blessure die maar niet overgaat. Met bijna 30 jaar ervaring en vele specialismes gaan we altijd op zoek naar de behandeling die het best bij u en uw klachten past.

Onze specialisaties

Voorkomen en genezen van lichamelijke klachten

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om problemen te voorkomen is het belangrijk dat u zich bewust bent van uw lichaamshouding, ademhaling en de signalen die uw lichaam geeft. Flexibiliteit en spierkracht spelen hierbij ook een belangrijke rol. Wanneer u deze op een beheerste manier traint, krijgt u meer bewegingsvrijheid en kunt u fysiek meer aan.

Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum

Voor fysiotherapie in Hilversum bent u bij Fysiotherapie de Hoogh aan het juiste adres. Met persoonlijke aandacht en expertise van verschillende soorten fysiotherapie weet u zeker dat uw klacht op de juiste wijze wordt behandeld.

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De meeste behandelingen worden, bij een aanvullende verzekering, vergoed. U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Iedereen is welkom.

Neem contact op